NOU IN ROMANIA – LIPOLITE

 

LIPOLIZA ASISTATA LASER – LIPOLITE

Lipolite vă ajută să scăpați de depozitele de grăsime fără a se interveni cu bisturiul! Este cea mai nouă și modernă metodă de eliminare a perniţelor încăpăţânate de grăsime care rezistă dietei și exerciţiului.

Lipolite necesită anestezie locală, nu există dureri post procedură, recuperarea totală se face în două zile iar după numai două ore de la intervenție pacientul pleacă acasă.

Rezultatele sunt spectaculoase pentru că odata eliminată grăsimea din zona asupra căreia se acționează, nu se va mai depune în acel loc! 

Ce este LIPOLITE?

LipoLite este o tehnologie revoluționară de sculptare a corpului, este o lipoliză asistată laser ce poate trata zone problematice pe care liposucția tradițională le rezolvă numai invaziv. LipoLite este perfect pentru eliminarea acelor depozite  de grăsime care rezistă dietei și exercițiului, abordând eficient și zonele mai mici și mai delicate de pe corp și față care prin alte metode nu pot fi rezolvate.

Se poate folosi și ca intervenție componentă a liposucției clasice; de asemenea și-a dovedit eficiența și-n tratamentul hipersudorației, ca alternativă a injecțiilor cu Botox. Foarte important de știut este că Lipolite este recomandat și în cazul unei lipoaspirații clasice anterioare ce nesită corecție.

Cum funcționează LipoLite?LipoLite dispune de un tub minuscul, numit canulă, care este introdus în piele printr-o mică incizie. Un fascicul de laser este transmis printr-o fibră optică de-a lungul canulei și lichefiază depozitele de grăsime în zona tratată. Grăsimea lichefiată este apoi îndepărtată prin aceeași incizie minusculă. Zonele unde se foloseste Lipolite sunt, cu precădere: gâtul, abdomenul, coapsele, fesele, linia bustului si brațele.Rezultatul LipoLite:
Rezultatele sunt vizibile după o singură procedură. Vă puteți întoarce la lucru după un weekend cu alte forme și dimensiuni iar rezultatele se intensifică în continuare în următoarele șase-opt săptămâni. Această metodă duce la revenirea curbelor naturale ale corpului si redefinirea musculaturii.

LipoLite necesită doar anestezie locală, cu sau fără sedare intravenoasă, în funcție de mărimea zonei abordate. Tratarea unor zone cu depozite mari de grăsime necesită diferite variante de anestezie generală ce vor fi alese la recomandarea medicului curant. Durerile post procedură sunt semnificativ diminuate.  

Avantajele lipolizei asistate laser sunt următoarele:

  • Procedura este minim invazivă și mai puțin traumatică decât liposucția clasică.
  • Poate să trateze și zone cu contur și consistență neregulată.
  • Recuperare rapidă și efecte nedorite postoperatorii reduse la minim.
  • Sângerare și tumefiere minimă datorită coagularii laser.
  • Încălzirea susținută a tesuturilor din timpul tratamentului determină modificări benefice la nivelul tesutului cutanat;  încălzirea non-specifică a dermului şi hipodermului îmbunătățește aspectul general al pielii, aceasta devenind mai fermă și mai netedă.
  • Permite tratarea unor zone nepotrivite pentru liposucția clasică: față, genunchi, brațe, abdomen superior.
  • Procedura se poate realiza și sub anestezie locală (spre deosebire de liposucție, care necesită anestezie generală).
  • Un mare avantaj al metodei constă în formarea de colagen nou la nivelul pielii, asigurând astfel retracția acesteia. Se evită astfel efectul de “piele lăsată”. Prin această retracție se ameliorează parțial și aspectul vergeturilor (după o sarcina).

aparat de liposuctie Lipo lite   LipoLite liposuctie

Unde se face LIPOLITE?

LipoLite se efectuează în premieră în România doar la Academica Aviatorilor. Procedura este efectuată de Dr. Radu Jecan, medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă.

Pentru detalii suplimentare individualizate și programări consultații contactați pe Dr. Jecan și veți primi cu promptitudine răspunsul în ceea ce privește consultația și procedura.