MOTTO :

“Decor et Facultas” -“Frumusete și Funcție”

  Privind inapoi la cei 20 de ani de pregatire profesionala si la miile de interventii chirurgicale efectuate, ma mandresc ca pregatirea mea  profesionala a fost desavarsita sub indrumarea unor personalitati chirurgicale de inalta tinuta si recunoastere internationala, in Clinici din Romania si Europa.

  Am parcurs in mod natural toate etapele de formare profesionala, fiind expus la o cazuistica extrem de variata si complexa. Formarea mea chirurgicala a fost indelungata si solida.  Cred cu tarie ca doar chirurgii plasticieni care au primit aceasta pregatire specifica si experienta autentica sunt indreptatiti sa practice chirurgia plastica in toate formele ei, reconstructiva si estetica.

  Dobandirea titlului de Diplomat EBOPRAS (2003) a constituit pentru mine o confirmare a eforturilor mele de pregatire si perfectionare profesionala continua.   Titlul de Doctor in Stiinte Medicale si cel didactic de Sef de Lucrari reprezinta confirmarea unor demersuri sustinute de autoperfectionare si evolutie ascendenta. Pacientul si satisfactia lui sunt prioritare  pentru mine, de aceea efortul meu se indreapta spre informarea corecta preoperatorie, alegerea impreuna a metodei optime de tratament  si executarea tehnica corecta a fiecarei proceduri chirurgicale. In chirurgie nu exista rezultate garantate, dar exista garantia personala ca voi fi alaturi de pacient pana la obtinerea rezultatului propus.

In urma experientei acumulate si a particularitatilor fiecarui caz pot furniza solutii chirurgicale personalizate în problemele cosmetice sau chirurgicale reconstructive pe care le aveti.
Aceast site de internet se doreste o sursa initiala de informare pentru diferite aspecte ale chirurgiei plastice, reconstructive si estetice.
Voi efectua personal un consult clinic si interviu inainte de orice procedura, astfel incat sa ma asigur ca cele mai bune optiuni si tehnici sunt alese pentru fiecare in parte.

Rating pentru articolul Filosofie chirurgicală : 3.75/ 5 bazat pe 4 voturi.