LIPOLIZA ASISTATA LASER – LIPOLITE

Lipolite vă ajută să scăpați de depozitele localizate de grăsime fără a se interveni cu bisturiul! Este cea mai nouă și modernă metodă de eliminare a perniţelor încăpăţânate de grăsime care rezistă dietei și exerciţiului.

Lipolite este de un real ajutor și în îndepărtarea unor depozite mai voluminoase de grăsime, ca un adjuvant al lipoaspirației clasice. Astfel liposucția este mai ușor de suportat si efectele secundare sunt reduse.

Lipolite necesită anestezie locală, cu potențare intravenoasă, nu există dureri post procedură, recuperarea totală se face în două zile iar după numai două ore de la intervenție pacientul poate pleaca acasă (în funcție de amploarea zonei abordate).

Rezultatele sunt spectaculoase pentru că odata eliminată grăsimea din zona asupra căreia se acționează, nu se va mai depune în acel loc!

Ce este LIPOLITE?

LipoLite este o tehnologie revoluționară de sculptare a corpului, este o lipoliză asistată laser ce poate trata zone problematice pe care liposucția tradițională le rezolvă numai invaziv. LipoLite este perfect pentru eliminarea acelor depozite de grăsime care rezistă dietei și exercițiului, abordând eficient și zonele mai mici și mai delicate de pe corp și față care prin alte metode nu pot fi rezolvate.

Vizualizati informatii prezentate de Dr. Jecan la Antena 1 aici… sau detalii depsre lansarea Lipolite aici…

Se poate folosi și ca intervenție componentă a liposucției clasice; de asemenea și-a dovedit eficiența și în tratamentul hipersudorației, ca alternativă a injecțiilor cu Botox. Foarte important de știut este că Lipolite este recomandat și în cazul unei lipoaspirații clasice anterioare ce nesită corecție.

Cum funcționează LipoLite? LipoLite dispune de un tub minuscul, numit canulă, care este introdus în piele printr-o mică incizie. Un fascicul de laser este transmis printr-o fibră optică de-a lungul canulei și lichefiază depozitele de grăsime în zona tratată. Grăsimea lichefiată este apoi îndepărtată prin aceeași incizie minusculă. Zonele unde se foloseste Lipolite sunt, cu precădere: gâtul, abdomenul, coapsele, fesele, linia bustului si brațele.

Rezultatul LipoLite:

Rezultatele sunt vizibile după o singură procedură. Vă puteți întoarce la lucru după un weekend cu alte forme și dimensiuni iar rezultatele se intensifică în continuare în următoarele șase-opt săptămâni. Această metodă duce la revenirea curbelor naturale ale corpului si redefinirea musculaturii.

 


LipoLite necesită doar anestezie locală, cu sau fără sedare intravenoasă, în funcție de mărimea zonei abordate. Tratarea unor zone cu depozite mari de grăsime necesită diferite variante de anestezie generală ce vor fi alese la recomandarea medicului curant. Durerile post procedură sunt semnificativ diminuate.

Avantajele lipolizei asistate laser sunt următoarele:

  • Procedura este minim invazivă și mai puțin traumatică decât liposucția clasică.
  • Poate să trateze și zone cu contur și consistență neregulată.
  • Recuperare rapidă și efecte nedorite postoperatorii reduse la minim.
  • Sângerare și tumefiere minimă datorită coagularii laser.
  • Încălzirea susținută a tesuturilor din timpul tratamentului determină modificări benefice la nivelul tesutului cutanat; încălzirea non-specifică a dermului şi hipodermului îmbunătățește aspectul general al pielii, aceasta devenind mai fermă și mai netedă.
  • Permite tratarea unor zone nepotrivite pentru liposucția clasică: față, genunchi, brațe, abdomen superior.
  • Procedura se poate realiza și sub anestezie locală (spre deosebire de liposucție, care necesită anestezie generală).
  • Un mare avantaj al metodei constă în formarea de colagen nou la nivelul pielii, asigurând astfel retracția acesteia. Se evită astfel efectul de “piele lăsată”. Prin această retracție se ameliorează parțial și aspectul vergeturilor (după o sarcina).


Unde se efectueaza procedura LIPOLITE?

Aflati mai multe despre lansarea Lipolite in Romania…

LipoLite se efectuează în premieră în România doar la Academica Medical Center. Procedura este efectuată de Dr. Radu Jecan, medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă.

Vă aștept să ma contactați pe contact@drjecan.ro și veți primi cu promptitudine răspunsul specializat.

Rating pentru articolul Lipoaspiratia asistata laser – Lipolite : 3.71/ 5 bazat pe 17 voturi.