Ce este
procedura?

Este chirurgia estetica a pielii fetei obtinuta prin mici si repetate injectii cu acid hialuronic, daca se doreste optimizarea aspectului. Se urmareste eliminarea ridurilor din zona nazala, dintre sprancene dar si din alte zone.

De ce
trebuie facuta?

Pielea fetei tradeaza atat varsta, cat si stilul de viata purtat. Imbatranirea, alcoolul, fumatul, stresul dar si razele UV deterioreaza textura pielii fetei si creeaza riduri. Prin injectarea de acid hialuronic se reda aspectul proaspat al pielii fetei.

Ce se va
intampla?

Se vor trasa dinainte scenarii inainte-dupa, si se va stabili un calendar de reumplere a ridurilor cu acid hialuronic, pentru a se reda elasticitatea, textura potrivita si aspectul fara riduri al pielii fetei. Procedura se va repeta periodic.

ACIDUL HIALURONIC

Pielea este o oglinda fidela a virstei si a starii de sanatate. Ea este supusa zilnic la multiple agresiuni reprezentate de factori externi : radiatii ultraviolete, poluare; stilul de viata :fumat, consum de alcool, stress.Toate acestea contribuie la pierderea elasticitatii tegumentare, alterarea texturii pielii cu aparitia ridurilor.

Odata aparute aceste riduri nu mai pot fi corectate decit prin folosirea filler-lor , adica a produselor injectabile care umplu aceste riduri, atenuindu-le si care dau fetei un aspect mai neted.

Unul dintre cei mai buni filleri folositi in Europa pentru corectia ridurilor este HYALURONICA.(ACID HIALURONIC)

HYALURONICA (acid hialuronic)a creat TREI tipuri diferite de acid hialuronic cu rol in umplerea ridurilor adinci de la nivelul fetei, cu rol in remodelarea faciala prin adugare de volum, modelarea naturala si senzuala a buzelor, rehidratarea straturilor profunde ale pielii.Rezultatul este imediat si foarte natural. Pielea devine neteda si tonica. Efectul cumulativ dupa mai multe injectari optimizeaza rezultatul.

HYALURONICA este un gel continind cross-linkat care ii asigura o persistenta mai mare in tesuturi si deci un efect mai indelungat.Rezultatul se datoreaza sintezei de colagen natural si constituirii unei matrice dermice ce asigura un efect de durata dupa injectarea acestui produs.

Acidul hialuronic poate fi folosit pentru corectia ridurilor faciale : nazogeniene, verticale dintre sprincene, pentru corectia unor mici imperfectiuni de la nivelul fetei ( umplerea unor mici defecte).
Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-18 luni.

Injectarea acidului hialuronic (Teosyal) se face cu anestezie locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare. Se pot aplica concomitent proceduri de sau mezolifting, peeling chimic sau chiar injectarea de toxina botulinica-BOTOX ( dupa 2 saptamini)

Dupa injectare poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.

Rating pentru articolul Acid hialuronic : 3.50/ 5 bazat pe 2 voturi.