Ce este
procedura?

Este chirurgia estetica a pielii fetei obtinuta prin mici si repetate injectii cu acid hialuronic, daca se doreste optimizarea aspectului. Se urmareste eliminarea ridurilor din zona nazala, dintre sprancene dar si din alte zone.

De ce
trebuie facuta?

Pielea fetei tradeaza atat varsta, cat si stilul de viata purtat. Imbatranirea, alcoolul, fumatul, stresul dar si razele UV deterioreaza textura pielii fetei si creeaza riduri. Prin injectarea de acid hialuronic se reda aspectul proaspat al pielii fetei.

Ce se va
intampla?

Se vor trasa dinainte scenarii inainte-dupa, si se va stabili un calendar de reumplere a ridurilor cu acid hialuronic, pentru a se reda elasticitatea, textura potrivita si aspectul fara riduri al pielii fetei. Procedura se va repeta periodic.

ACIDUL HIALURONIC

Pielea reprezinta oglinda fidela a starii de sanatate si a varstei unei persoane. Exista multiple cauze, a diversi factori, care pot influenta elasticitatea tegumentara si textura pielii. Printre acestia se numara agresiuni de factori externi precum radiatiile ultraviolete si poluarea, dar si stilul de viata suprasolicitant, stresul, consumul de alcool si fumatul.

Aceste riduri, odata aparute, nu mai pot fi corectate, decat prin utilizarea filler-elor, adica prin folosirea unor produse speciale, injectabile. Acestea au rolul de a umple ridurile, atenuandu-le si oferind astfel fetei, un aspect mai neted.

Unul dintre cei mai buni filleri folositi in Europa pentru corectia ridurilor este HYALURONICA.(ACID HIALURONIC)

HYALURONICA (acid hialuronic)a creat TREI tipuri diferite de acid hialuronic cu rol in umplerea ridurilor adinci de la nivelul fetei, cu rol in remodelarea faciala prin adugare de volum, modelarea naturala si senzuala a buzelor, rehidratarea straturilor profunde ale pielii. Rezultatele se pot observa imediat, avand un aspect natural, pielea devenind mai tonica si neteda. Pentru optimizarea rezultatului, este nevoie de un cumul de mai multe injectari, numarul variind de la caz la caz.

HYALURONICA este un gel ce contine cross-linkat, acesta asigurandu-i o persistenta indelungata in tesuturi, rezultand astfel, un efect pe o perioada de timp mai mare. Rezultatele se datoreaza atat sintezei de colagen natural, cat si construirii unei matrice dermice, care asigura un efect indelungat dupa injectarea produsului.

Acidul hialuronic se utilizeaza si pentru corectia ridurilor faciale, precum cele verticale, dintre sprancene, cele nazogeniene, ori pentru umplerea unor mici defecte de la nivelul fetei si corectarea anumitor imperfectiuni ale pielii.
Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-18 luni.

Desi recuperarea este imediata, fara a fi necesara internarea, injectarea acidului hialuronic (Teosyal), se realizeaza doar cu anestezie locala. Se pot aplica concomitent proceduri de sau mezolifting, peeling chimic sau chiar injectarea de toxina botulinica-BOTOX ( dupa 2 saptamini)

Exista posibilitatea ca dupa injectare, local, sa apara un edem moderat ori o roseata usoara. Acestea vor disparea in maxim 24 – 48 de ore.

Rating pentru articolul Reducerea Ridurilor cu Acid Hialuronic : 3.83/ 5 bazat pe 6 voturi.