Labioplastia

Felul in care labiile arata din punct de vedere estetic nu reprezinta doar o dorinta nejustificata, fiind destul de importanta pentru conturarea unui stil de viata fara griji, in special cele de natura estetica si vestimentara( pentru ca nu va mai fi necesara purtarea unei lenjerii si imbracaminte care sa avantajeze si sa distraga atentia de la aceasta problema), dar si o viata sexuala activa. Labioplastia este o chirurgie de natura cosmetica ce permite nu numai corectarea aspectelor de acest fel, insa prin obtinerea unor rezultate satisfacatoare la nivel estetic, se va imbunatati si starea psihica a persoanei ce urmeaza procedura respectiva. Aceasta procedura se va realiza numai dupa o consultatie, in urma careia se va stabili tehnica utilizata pentru remedierea problemei respective.

Labioplastia este o procedura chirurgicala de corectie a aspectului si/sau dimensiunii labiilor, fara a fi afectata insa functia lor.

Care sunt situatiile in care poate fi utilizata labioplastia?

  1. In cazul in care clienta vrea reducerea in dimensiune a labiilor
  2. Pentru restabilirea  simetriei labilor mici;
  3. Pentru imbunatatirea si revitalizarea unui aspect imbatranit, flaccid al labiilor mici folosind injectarea unor substante biocompatibile, precum grasime, puragen;
  4. In cazul in care se doreste reducerea dimensiunilor labiilor mari folosind tehnica de lipoaspiratie sau alte proceduri chirurgicale.

Toate procedurile mai sus mentionate, utilizate pentru corectia labilor mici nu sunt dureroase, au o perioada de desfasurare de 1-2 ( in medie), sunt realizate sub influenta unui anestezic local, fara a fi nevoie sa se faca internarea persoanei care isi doreste aceste schimbari si au o perioada scurta de recuperare. Dupa terminarea interventiei de labioplastie este recomandata o perioada de supraveghere de 2-4 ore in sediul clinicii respective, fara a se face spitalizarea pentru mai multe zile. Vindecarea este destul de rapida, de regula se produce intr-o perioada de 3-7 zile, depinzand insa de tipul de interventie executat, insa activitatile obisnuite pot fi reluate la un interval de 24-48 de ore dupa momentul efectuarii procedurii de minimizare a labiilor.

Rezultatele dobandite in urma procedurii de labioplastie produc o schimbare definitiva la nivel estetic si imbunatatesc atat stilul vestimentar, estetic al unei persoane, cat si viata si activitatea sexuala.

Rating pentru articolul Remodelarea Organelor Genitale : 3.50/ 5 bazat pe 32 voturi.